Herning Esport


Herning Esport ejes og drives af Rasmus Jensen CVR-nr. 40798560.

Herning Esport
Nørregade 7A
7400 Herning
Danmark
Telefon +45 23 87 50 18

Herning Esports handelsbetingelser gælder for alle ordrer og leverancer fra Herning Esports webshop til kunder bosiddende i Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland, med mindre andet er aftalt.

BESTILLING
På www.Herning-esport.dk kan du bestille varer via vores webshop. Oplysninger om specifikationer fra producenten eller fra sælgers hjemmeside er kun vejledende. Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer samt tastefejl.

Lovvalg og værneting.
Enhver tvist afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.

Alle priser på websitet er i DKK. og inkl.moms. Priserne er dagspriser, og er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

 

BETALING MED VISA OG KORT
På  www.herning-esport.dk kan der betales med:

VISA Dankort 

VISA Electron 

Mastercard 

MobilePay

Når du har gennemført et køb, modtager du en ordrebekræftelse pr. mail.

 

LEVERING

Din bestilling vil blive sendt afsted mellem 1 – 3 hverdage. 

I Danmark sender vi altid fragtfrit til pakkeshop ved køb over 1000 kr.

Du har følgende valgmuligheder ved levering i Danmark:


GLS – Levering på privatadresse – 49,00 DKK

GLS – Levering til pakkeshop – 42,00 DKK

Afhentning på vores lager – 0,00 DKK

Ved køb for mere end 1000 kr., sender vi din bestilling fragtfrit til nærmeste pakkeshop.

Afhenter du ikke din bestilling på det valgte leveringssted inden for afhentnings fristens udløb, vil vi modtage pakken retur. I sådanne tilfælde opkræver vi fragt og ekspeditionsgebyr på min. 80 kr., hvilket vi fratrækker dit returbeløb. Samme vilkår gælder, hvis du har indtastet forkert leveringsadresse på din bestilling.
Ønsker du at købe varen igen, skal du lave en ny bestilling.

Forsendelser til udlandet efter aftale.

 

FORTRYDELSESRET / BYTTESERVICE


Når du handler hos Herning Esport har du 14 dages fortrydelsesret. I de 14 dage kan du meddele os, at du fortryder købet og efter aftale returnerer varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en lørdag, søndag, Grundlovsdag, juleaftensdag, nytårsaftensdag eller en helligdag, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1.  har modtaget din vare
  2.  får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@herning-esport.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden, at du forudgående har givet os tydelig meddelelse herom.


Returnering
Har du aftalt med Herning Esport, at du ønsker at returnere købte varer, bedes du sende varen retur hurtigst muligt og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Julegaver byttes senest 3 uger efter juleaften.

(HUSK AT VEDLÆGGE DIN RETURSEDDEL, du finder den lidt længere nede på siden)

Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind! Pakken skal være pakket lige så godt som da du modtog den. Du bærer risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem.

Er din returnering  gået i stykker ved ankomsten er det dit ansvar og pengene returneres ikke. Gem derfor postkvittering samt eventuel Track and Trace-nummer, så du kan henvende dig ved fragtfirmaet for erstatning af skaden.

Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Herning Esport returnerer dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for returretten.

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller bytte/retur muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os: mail: info@herning-esport.dk, telefon: +45 23 87 50 18

Varer skal returneres til:

Herning Esport

Nørregade 7

DK-7400 Herning.

Husk, at medsende kopi af ordrebekræftelsen samt udfyldt returseddel.

Hent returseddel

 

REKLAMATION

Skulle der opstå en skade under forsendelsen af dine varer, eller hvis varen måtte have en fejl når du modtager den – så kontakt os med det samme, så vi kan hjælpe dig med at få varen ombyttet.

Når der er tale om fejl og mangler, skal vi naturligvis nok refundere portoen.

Det betyder, at du kan få varen ombyttet eller får pengene retur.

Dette forudsætter at reklamationen er berettiget, og at skaden/manglen ikke er opstået grundet fejlagtigt brug. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen. Reklamerer du inden 2 måneder, er reklamationen altid rettidig.

Du har 2 års reklamationsret fra den dag, du har modtaget varen – husk i den forbindelse at gemme din kvittering.

Det ville være til stor hjælp hvis du vil sende os billeder af din pakke hvis den er gået i stykker under transporten. Så har vi muligheden for at henvende os til GLS og gøre opmærksom på skaden.

Tag billeder af :
– Pakkens udvendige flader.
– Den samlede indvendige beskyttelse.
– De skadede varer.
– GLS-labelen skal være synlig på et af billederne.

Send billederne til os på: info@herning-esport.dk

Evt. reklamationer skal returneres til:

Herning Esport     
                     
Nørregade 7

DK-7400 Herning

Du er altid velkommen til at ringe til os på :
+45 23 87 50 18

Skulle det ikke være muligt for os at tage telefonen er du velkommen til at lægge en besked og vi vil forsøge at ringe lynhurtigt tilbage