GO FUN - Pigeholdet

Hvad er GO FUN - Pigeholdet?

Hos Herning Esport skal gaming være sjovt og dyrkes i fællesskab med andre. Dette er vores budskab med vores GO FUN medlemskab, hvor vi giver dig muligheden for at spille netop det spil, som du finder mest interessant og sjovt. Vores pigehold er for alle aldre og niveauer.

hold, Tid & sted

Hver mandag kl. 17:15 – 19:15 på i Huset No 7.     

         

a

Vores Spil

Apex Legends

Vind med stil i Apex Legends, som en Free-to-play*-shooter med Battle Royale-temaet, hvori legendariske figurer med magtfulde evner kæmper om rigdom og berømmelse på den yderste grænse. Behersk en konstant voksende liste over forskellige legender med komplekst taktisk holdspil og spændende nye innovationer i denne nyeste udvikling af Battle Royale – alt sammen i en barsk verden, hvor alle kneb gælder. Velkommen til denne nyeste udvikling af Battle Royale.

Minecraft

Minecraft er et populært computerspil blandt børn. Grafikken er meget simpel – alt er opbygget i firkanter – og konceptet er, at spilleren har en figur/avatar, som kan samle blokke af forskellige materialer. Blokkene kan være af blandt andet træ, sten, guld og sand. Spilleren kan flytte rundt på blokkene og lave nye blokke (crafte). Man kan grave miner, konstruere bygninger, bygge kunst og angribe hinanden og nattens monstre - enten alene eller med andre spillere. Det overordnede mål i spillet er at samle ressourcer samt konstruere bygninger og redskaber til at overleve mod de monstre, der kommer frem efter solnedgang og i minernes mørke.

VALORANT

VALORANT er en krydsning mellem Counter-Strike, Rainbow Six Siege, Overwatch og en antydning af Team Fortress 2. Mens det langt fra er en kopi af nogen, prøver det at kombinere elementer i hver for at skabe noget unikt. Den langsommere runde struktur af CS: GO er på fuld skærm, med købmenuer, mens Overwatch og Team Fortress 2 vises i karakteregenskaber og "Hero-Shooter" -stil. Visuelt er spillet meget mere som det sidstnævnte

Rocket league

Rocket League er et futuristisk sportsaction-spil, der giver spillerne boostede køretøjer, som kan smadres ind i bolde for at score utrolige mål eller episke målredninger i adskillige højt detaljerede arenaer. Ved hjælp af et avanceret fysisk system, der simulerer realistiske interaktioner, beror Rocket League sig på masse og momentum for at give spillere en fuld fornemmelse af intuitiv kontrol i denne utrolige, højoktane gentænkning af fodbold.

Overwatch

Overwatch fungerer som et gruppebaseret kamp, med 2 hold bestående af seks spillere der kæmper mod hinanden.[2] Spillerne vælger hver en ud af de 30 helte tilgængelige, hver har deres egne unikke evner og rolleklasse. De fire rolleklasser er: Kraftige helte med høj hastighed og angreb, dog lavt forsvar. Forsvars-fokuserede helte der danner "choke-points" til fjender. Support helte, der giver buffs eller debuffs til deres allierede og fjender (såsom healing eller hastighed til allierede), og tank-helte, som har en svært armerede til at modstå kraftige slag, og trække ilden væk fra holdkammerater. Spillere kan skifte mellem helte under kampen, efter dødsfald eller ved at vende tilbage til deres base, som er en del af spillets overordnede design til at kunne anvende sig til forskellige situationer. Spillere kan skifte mellem helte under kampen, efter dødsfald eller ved at vende tilbage til deres base, som er en del af spillets overordnede design til at kunne anvende sig til forskellige situationer.

FIFA 22

EA SPORTS™ FIFA 20 vækker to sider af hele verdens spil til live – de traditionelle, professionelle 11 mod 11-kampe på grønsværen og en spritny streetfodboldoplevelse i EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 byder på nyskabelser over hele banen:

tilmeld dig her

Udfyld kontaktformularen, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.